Наприклад, MacBook Pro чи iPhone 6s
Отдел продаж:
Київ (044) 251-1208
Харків (067) 971-1208

Заміна акумуляторної батареї MacBook / MacBook Pro

Всі батареї будь-яких пристроїв без винятку мають свій ресурс роботи. Найчастіше це можна побачити по кількості циклів перезарядження. Компанія Apple має офіційні дані, які говорять про те, що акумуляторна батарея MacBook призначена в основному на 1000 циклів перезарядження.

Будь-яка техніка, особливо Ваш улюблений ноутбук Apple вимагає належного догляду. Отже, Ви прямо зараз можете дізнатися працездатність вашої АКБ, затиснувши клавішу «Option» і підвести покажчик миші до рядка меню і зробивши клік на значок акумулятора. Далі Ви бачите меню про стан акумуляторної батареї.

Отже, якщо індикатор стану «Потрібно обслуговування» – терміново беріть свій Mac і швидко біжіть в сервісний центр (тільки сумлінний і уважний, наприклад, такий як наш – Macswell :-)) Якщо індикатор показує «Потрібна заміна» або «Скоро буде потрібна заміна» – відстежуйте працездатність Вашого MacBook. А якщо комфорт вашої роботи залишає бажати кращого і ризик для Вас в цьому випадку недоречний – ми рекомендуємо Вам якомога швидше віднести його в сервісний центр!

Є ще один дуже важливий і очевидний симптом, який свідчить про швидку заміну – здуття акумуляторної батареї MacBook. На це варто звернути особливу увагу! Причини цього інциденту можуть бути різні – неправильне користування пристроєм, заводський брак, використання неоригінальних зарядного пристрою і т.д. Якщо Ви помітили, що трекпад Вашого MacBook став дивно працювати або щось незрозуміле відбувається під час роботи з покажчиком миші на екрані, Ваш корпус змінив свій первинний зовнішній вигляд, з'явилися деформації на топкейса пристрою, Ви берете свій MacBook знову ж і терміново бігом в сумлінний і уважний сервісний центр «Macswell», де у Вас радо приймуть Вашого улюбленця в сервіс. Якщо в цьому випадку Ви будете затягувати з сервісними роботами, а саме з заміною акумуляторної батареї, то це загрожує значними фінансовими втратами, т.к роздутий акумулятор може завдати шкоди працюючим деталям Mac.

На заметочку! Зіткнувшись з такою проблемою, ви повинні здійснити заміну з використанням тільки оригінальною акумуляторною батареєю. Це забезпечить більш довгострокову, комфортну, надійну і стабільну роботу Вашого MacBook. Важливо! Не намагайтеся здійснити заміну АКБ самостійно! За свою недосвідченість, ваш MacBook може отримати додаткові пошкодження і відповідно – нові фінансові втрати. Любіть і дбайте про свого друга і незамінного помічника MacBook! Сьогодні Ви допоможете йому, а завтра він виручить Вас!

За детальною інформацією, діагностикою та ремонтом, Ви можете звернутися в наш сервісний центр Macswell, де працюють справжні професіонали! В інтернет-магазині запчастин і комплектуючих «Macswell» – Ви зможете придбати оригінальні запчастини до всієї лінійки пристроїв Apple!

Читати також
logo
Заміна акумуляторної батареї MacBook / MacBook Pro